Over Van der Vinne Keukens


Bij Van der Vinne Keukens vinden we persoonlijk contact onmisbaar om tot een ideale keuken te komen. Want alleen als we precies weten wat uw wensen, eisen en thuissituatie zijn, komen we tot een ontwerp waar u écht blij van wordt.

Zet de eerste stap naar uw ideale keuken
Image

Van der Vinne Keukens sinds 2003


Als u contact opneemt met Van der Vinne Keukens, weet u altijd wie u spreekt. Of Martin, of Brenda van der Vinne. Zij begeleiden u tijdens het hele traject. Het bedrijf bestaat inmiddels bijna twintig jaar: sinds 2003. Martins ervaring gaat nog verder terug, want voor die tijd monteerde hij al keukens in loondienst. De vele (technische) kennis die hij in al die jaren heeft opgebouwd, zet hij nu in om u eerlijk en vakkundig te adviseren over de mogelijkheden en het ontwerp. Daarnaast weet hij natuurlijk als geen ander hoe hij een keuken perfect monteert en afwerkt. Door deze expertise te combineren met Brenda’s kwaliteiten op het gebied van ordenen, plannen en administreren, bent u verzekerd van een zorgeloos proces en een prachtige keuken als eindresultaat.


Onze aanpak


De eerste afspraak is altijd bij u thuis. U kunt Martin laten zien waar uw keuken moet komen en uw wensen qua sfeer en functionaliteit toelichten. Zo kan hij u meteen gericht adviseren over de mogelijkheden. Na afloop maakt Martin een ontwerpschets en transparante offerte, die we bij onze volgende afspraak in de showroom met u bespreken. U krijgt daar ook een goed beeld van de mogelijke kleuren, materialen, deurtjes, werkbladen en apparatuur. Uiteindelijk komen we samen tot een definitief ontwerp en voorstel. En daar mag u gerust een nachtje over nadenken. Hebt u er een goed gevoel over en bent u akkoord? Dan plant Brenda alles in. Uiteindelijk komt Martin de keuken zelf monteren en afwerken. En natuurlijk staan we ook na de installatie voor u klaar als er iets is!


Ik wil een afspraak maken
Image

De voordelen voor u

Image

Dé perfecte keuken


Door echt de tijd voor u te nemen en naar uw wensen te luisteren, bent u verzekerd van een maatwerkkeuken die aan al uw wensen voldoet.


Image

Eerlijk en transparant


U krijgt eerlijk advies, een passend keukenontwerp en een transparante offerte. En daar mag u gerust een nachtje over slapen.

Image

Vakwerk


Wij begeleiden het hele proces van A tot Z en monteren de keuken zelf. Zo weet u zeker dat de afwerking tot in de kleinste details klopt.

Neem een kijkje in onze showroom