Chique keuken in Hardenberg

admin

Deze prachtige keuken heeft eind vorig jaar een plekje gekregen in Hardenberg! Een zwarte keuken met gouden aders in het blad en de achterwand geven een luxe uitstraling Natuurlijk helemaal compleet met apparatuur

Open keuken in Nijverdal

admin

Deze prachtige keuken is te vinden in Nijverdal   De klant zei het volgende: “We zijn er zooooo blij mee! Wat een fijne service.”

Hoekkeuken in Leeuwarden

admin

Wij verlieten het mooie Overijssel en gingen op weg naar Leeuwarden! Daar mochten wij iemand blij maken met een nieuwe keuken en hoge kasten in de berging   Een moderne greeploze keuken inclusief kookplaat, afzuiging en oven Daarbij nog een hele hoop extra ruimte met de hoge kasten in de berging.

Open keuken in Dedemsvaart

admin Gerealiseerde keukens

“De kennismaking was bij Martin en Brenda in hun showroom, ons huis was nog in aanbouw. Wij hadden al wel een beetje een plan maar wat was het fijn om met Martin te sparren over nog meer toffe ideeën. Die vervolgens in een schitterend 3D beeld gebracht kon worden door Brenda. Wat als resultaat geeft dat wij nu zo blij …

Hoekkeuken in Hardenberg

admin

Landelijke hoekkeuken in Hardenberg. Ook de koof hebben wij hier ingebouwd met afzuigkap! Lees hier de review: “We zijn er heel blij mee en ook de samenwerking verliep voor ons goed. Contact was vanaf het eerste begin dat Martin hier was goed. Er valt veel te overleggen om het de klant naar de zin te maken”

Compacte moderne keuken

admin Gerealiseerde keukens

Een mooie compacte keuken. Zo haal je alles uit de ruimte die je hebt! Lees hier een review van de klant: “Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!!!! Zelf hadden we een heel ander idee in het hoofd. En toen kwam Martin: die had geweldige ideeën en plannen! Vooral ook het praktische meedenken over alles, heel fijn!! Ook het …

Moderne hoekkeuken

admin

Moderne hoekkeuken! In combinatie met lichte vloeren en meubels een mooie contrasterende lichte ruimte. Weer helemaal compleet met apparatuur. Klant tevreden, wij tevreden!

Compacte stoere keuken

admin

Review: “Twee en een halve maand geleden heeft Martin met zijn collega’s deze mooie keuken bij ons gemonteerd. We zijn iedere dag weer blij met de efficiënte indeling en mooie apparatuur. De efficiënte indeling is te danken aan de fijne manier waarop Martin met ons meedacht en aan onze wensen gehoor heeft gegeven. Martin en Brenda bedankt voor de fijne …

Greeploze keuken in Hardenberg

admin

Deze gave keuken heeft een super mat front! Dat sluit prachtig aan bij het keramieken werkblad met gekleurde aders. Een mooie witte keuken met warme uitstraling door de houtkleurige vloer en wand. Ook deze is helemaal compleet met apparatuur van Bauknecht!

Open keuken in Emmen

admin Gerealiseerde keukens

Hout gecombineerd met antraciet supermat voor een luxe uitstraling. Het composieten werkblad heeft een gefrijnde rand voor een uniek afwerking! Én, een handige inductiekookplaat met afzuiging van Novy. Deze prachtige keuken in Emmen is helemaal compleet!