U-keuken in Hardenberg

Indi Verheijen Gerealiseerde keukens

Een moderne U-keuken geplaatst in Hardenberg! Een leuke review van de klant: “Op zoek naar een nieuwe keuken, kwamen we via mond op mond reclame uit bij van der Vinnen keukens. De afspraak was gauw gemaakt en Martin kwam bij ons thuis voor advies. Na het maken van een tekening en offerte, zijn we bij van der Vinne thuis geweest in de …

Compacte keuken in Wanneperveen

Indi Verheijen Gerealiseerde keukens

Een mooie compacte keuken van alle gemakken voorzien! Geplaatst in een recreatiewoning op Waterpark Belterwiede. Review van de klant: “Bij onze zoektocht naar een keuken voor onze recreatiewoning op het schitterende Waterpark Belterwiede in Wanneperveen, kwamen we al snel uit bij Van der Vinne. Vanaf de eerste afspraak t/m de uiteindelijke realisatie en montage van de nieuwe keuken hadden we …

Keuken in Hardenberg

Indi Verheijen Gerealiseerde keukens

Lichte houttinten gecombineerd met een donkere kastenwand. Daarbij een licht dun blad met een marmeren look! Open compacte keuken van alle gemakken voorzien.

Open keuken in Hardenberg

Indi Verheijen Gerealiseerde keukens

Een mooi contrast met hoogglans kastjes en een warmere kleur op de muur. Inclusief Quooker en apparatuur van Siemens. Ook hebben we hier Blacksteel meegeleverd!

Moderne keuken in Hardenberg

Indi Verheijen Gerealiseerde keukens

Een unieke keuken met een mooie opstelling. Compleet met een aparte coffee corner. Strakke matzwarte frontjes, wit werkblad en een gezellige kleur op de muur voor een sfeervolle ruimte!

Keuken in Lutten

Indi Verheijen Gerealiseerde keukens

Prachtige keuken in Lutten. Witte fronten met een donker aanrechtblad en creatieve achterwand. Een unieke keuken inclusief apparatuur. Review van de klant: “Wij heel blij zijn met onze keuken en dat wij vinden jullie service echt top!”